Thursday, November 15, 2007

[Milanisti Indonesia] Digest Number 4474

Messages In This Digest (25 Messages)

1a.
Re: hi all From: kardus.basah
1b.
Re: hi all From: andri susanto
1c.
hai all From: Kustiyani Kustiyani
1d.
Re: hai all From: andri susanto
1e.
hi all From: Bhakti Wedhanta
1f.
Re: hai all From: darma setiawan
2a.
Re: (OOT) Dream on Moratti...dream on !!! From: andri susanto
2b.
Re: (OOT) Dream on Moratti...dream on !!! From: Dedi.Dimyati@sunlife.com
3a.
Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...??? From: maryono -
3b.
Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...??? From: DS_shadowfax@yahoo.com.sg
3c.
Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...??? From: Sir Dhaman Junior
3d.
Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...??? From: maryono -
4.
Wallpaper Forza Italia !!!! From: Juniardi Putra
5.
Ivan Gattuso Nempel From: Juniardi Putra
6.
SI Morat Marit ngomongnya morat marit From: Hudan Milanisti
7a.
[oot] kenapa benci inter..???? From: Rossoneri Siamo Noi
7b.
Re: [oot] kenapa benci inter..???? From: darma setiawan
7c.
[oot] kenapa benci inter..???? From: Bhakti Wedhanta
7d.
Re: [oot] kenapa benci inter..???? From: devilito™
7e.
Re: [oot] kenapa benci inter..???? From: Juniardi Putra
7f.
Re: [oot] kenapa benci inter..???? From: Dedi.Dimyati@sunlife.com
7g.
Re: [oot] kenapa benci inter..???? From: rosmita arifianty
8a.
Toel, tifosi MILAN mana neh yang dicekal? From: indraG
8b.
Re: Toel, tifosi MILAN mana neh yang dicekal? From: Rossoneri Siamo Noi
9a.
Bls: [Milanisti Indonesia] hi all From: Arif Setiarjo

Messages

1a.

Re: hi all

Posted by: "kardus.basah" kardus.basah@yahoo.com   kardus.basah

Thu Nov 15, 2007 7:52 am (PST)

Salam Kenal Asri. Dari namanya aja Asri artinya indah atau nyaman.
Kayak taman gitu...

--- In milanisti-indonesia@yahoogroups.com, "asri"
<missjutekbanget@...> wrote:
>
> waahhh chee taz juga mulai keluar kandang nih... hahhaha.. jumpa lagi
> chee taz...
> btw...salam kenal buat semuw member disini.... mohon bimbingan para
> senior,^^ gue dari forum kafegaul plus Lautan indonesia nih... lam
> kenal yaphhh
>
>

1b.

Re: hi all

Posted by: "andri susanto" sephiamat@yahoo.com   sephiamat

Thu Nov 15, 2007 6:10 pm (PST)

stop diskriminasi gender....................


kami sebagai kaum adam ingin juga diperlakukan sama seperti kaum hawa dalam hal sambutan perkenalan.
jgn karena kaum hawa yg memperkenalkan diri.....sambutannya begitu heboh tetapi tidak untuk kaum kami... kaum adam.


andri susanto
temannya premansudin sinaga

p.s.
hi angel met gabung di dunia kami
taman yang paling indah hanya taman kami...taman yang paling indah taman kanak kanak

Duaaaaar.....!!!! cewe yah...pantess ajaa, wakakakak...
Met gabung sis...salam Merah Hitam

Pokoke Milan !! Titik !!

Udjo <dead_embrioniccell@yahoo.com> wrote:
hi juga... salam kenal juga .. gw udjo klo 7 bulan gabung dah lama
belum sih??? selamat datang di keluarga cemara eh salah keluarga merah
hitam...

--- In milanisti-indonesia@yahoogroups.com, "asri"
<missjutekbanget@...> wrote:
>
> halo all gue pecinta milan... salam kenal yaa... ^^
>
> dah lama sih join........
>
> Pemain favorite: PIRLOOOOOOOOOOO
>
> hehehhehe.........
>

---------------------------------
Be a better pen pal. Text or chat with friends inside Yahoo! Mail. See how.

[Non-text portions of this message have been removed]

---------------------------------
Be a better sports nut! Let your teams follow you with Yahoo Mobile. Try it now.

[Non-text portions of this message have been removed]

1c.

hai all

Posted by: "Kustiyani Kustiyani" kustiyani@yahoo.co.id   kustiyani

Thu Nov 15, 2007 6:30 pm (PST)

hai all.........
koq akhir2 ini komentarnya gak enak gitu sich seharusnya dukung milan dong biar jadi bagus and gak mandul kayak sekarang.........

andri susanto <sephiamat@yahoo.com> wrote: stop diskriminasi gender....................


kami sebagai kaum adam ingin juga diperlakukan sama seperti kaum hawa dalam hal sambutan perkenalan.
jgn karena kaum hawa yg memperkenalkan diri.....sambutannya begitu heboh tetapi tidak untuk kaum kami... kaum adam.


andri susanto
temannya premansudin sinaga

p.s.
hi angel met gabung di dunia kami
taman yang paling indah hanya taman kami...taman yang paling indah taman kanak kanak

Duaaaaar.....!!!! cewe yah...pantess ajaa, wakakakak...
Met gabung sis...salam Merah Hitam

Pokoke Milan !! Titik !!

Udjo <dead_embrioniccell@yahoo.com> wrote:
hi juga... salam kenal juga .. gw udjo klo 7 bulan gabung dah lama
belum sih??? selamat datang di keluarga cemara eh salah keluarga merah
hitam...

--- In milanisti-indonesia@yahoogroups.com, "asri"
<missjutekbanget@...> wrote:
>
> halo all gue pecinta milan... salam kenal yaa... ^^
>
> dah lama sih join........
>
> Pemain favorite: PIRLOOOOOOOOOOO
>
> hehehhehe.........
>

---------------------------------
Be a better pen pal. Text or chat with friends inside Yahoo! Mail. See how.

[Non-text portions of this message have been removed]

---------------------------------
Be a better sports nut! Let your teams follow you with Yahoo Mobile. Try it now.

[Non-text portions of this message have been removed]





---------------------------------
Bergabunglah dengan orang-orang yang berwawasan, di bidang Anda di Yahoo! Answers

[Non-text portions of this message have been removed]

1d.

Re: hai all

Posted by: "andri susanto" sephiamat@yahoo.com   sephiamat

Thu Nov 15, 2007 7:02 pm (PST)

kita tetep dukung milan koq
kalo gak percaya nih baca slogan anak2 MI

andri susanto = ac milan atau tidak sama sekali (maksudnya sampe mati tetep milanisti)
premansudin sinaga = pokoke milan TITIK ( maksudnya milan TITIK pokoke)
emen sudiro = milan beriak tanda tak dalam (maksudnya milan diem aja tetep keren)
darmawangsa = tong kosong nyaring bunyinya (maksudnya inter cuma bisa treak2 doang)
dede gugun = big is beatifull (maksudnya koleksi piala milan dah banyak banget)

so neng kus gak usah kesel........santai aja lagi


andri susanto
old & young
Kustiyani Kustiyani <kustiyani@yahoo.co.id> wrote:
hai all.........
koq akhir2 ini komentarnya gak enak gitu sich seharusnya dukung milan dong biar jadi bagus and gak mandul kayak sekarang.........

andri susanto <sephiamat@yahoo.com> wrote: stop diskriminasi gender....................

kami sebagai kaum adam ingin juga diperlakukan sama seperti kaum hawa dalam hal sambutan perkenalan.
jgn karena kaum hawa yg memperkenalkan diri.....sambutannya begitu heboh tetapi tidak untuk kaum kami... kaum adam.

andri susanto
temannya premansudin sinaga

p.s.
hi angel met gabung di dunia kami
taman yang paling indah hanya taman kami...taman yang paling indah taman kanak kanak

Duaaaaar.....!!!! cewe yah...pantess ajaa, wakakakak...
Met gabung sis...salam Merah Hitam

Pokoke Milan !! Titik !!

Udjo <dead_embrioniccell@yahoo.com> wrote:
hi juga... salam kenal juga .. gw udjo klo 7 bulan gabung dah lama
belum sih??? selamat datang di keluarga cemara eh salah keluarga merah
hitam...

--- In milanisti-indonesia@yahoogroups.com, "asri"
<missjutekbanget@...> wrote:
>
> halo all gue pecinta milan... salam kenal yaa... ^^
>
> dah lama sih join........
>
> Pemain favorite: PIRLOOOOOOOOOOO
>
> hehehhehe.........
>

---------------------------------
Be a better pen pal. Text or chat with friends inside Yahoo! Mail. See how.

[Non-text portions of this message have been removed]

---------------------------------
Be a better sports nut! Let your teams follow you with Yahoo Mobile. Try it now.

[Non-text portions of this message have been removed]

---------------------------------
Bergabunglah dengan orang-orang yang berwawasan, di bidang Anda di Yahoo! Answers

[Non-text portions of this message have been removed]

---------------------------------
Get easy, one-click access to your favorites. Make Yahoo! your homepage.

[Non-text portions of this message have been removed]

1e.

hi all

Posted by: "Bhakti Wedhanta" beck_wedha7@yahoo.co.id   beck_wedha7

Thu Nov 15, 2007 7:33 pm (PST)

siaaaal, gw ketinggalan jauh sm om2 ganjen...hehehehe
hi jg cwe2....
salam kenal, ane Bhakti-bali, anak muda paling sexy dimilis ini....
Pemaen Fav : Opa Maldini, tp bentar lg udah ga jd pemaen...(ketawa malu2)
Kata2 fav : PECAT ANCE SEKARANG JUGA !!!
Uppsss.....

btw, selamet dateng di Red&Black Community....

salam hangat,

Bhakti Sumanto
Young & sexy

----------------------------------------------------------
cheezy_taz <cheezy_taz@yahoo.com> wrote:
hai juga..
baru join niy..
lam kenal bwt smua yah..
pmaen favorit : super pippo..
bravo MILAN lah pokokna!!!

----------------------------------------------------------
"asri"missjutekbanget@ ...> wrote:
halo all gue pecinta milan... salam kenal yaa... ^^
dah lama sih join.......
Pemain favorite: PIRLOOOOOOOOOOO
hehehhehe... ......

________________________________________________________
Bergabunglah dengan orang-orang yang berwawasan, di di bidang Anda! Kunjungi Yahoo! Answers saat ini juga di http://id.answers.yahoo.com/

[Non-text portions of this message have been removed]

1f.

Re: hai all

Posted by: "darma setiawan" green_sabath@yahoo.com   green_sabath

Thu Nov 15, 2007 7:55 pm (PST)

bener bung kusnaeni..
eh salah.. neng kustiyani maksudnya.. hehe..
Di sini tiap orang punya cara yg berbeda dalam memberikan tanggapannya..
ada yg serius, ada yang sok serius, ada yg emosian, ada yg suka bercanda..
tapi yang pasti kita semua cinta & dukung Milan..
jadi gak usah terlalu diambil ke hati..

~ e m e n - s u d i r o ~
Milan beriak tanda tak dalam
Sedia payung sebelum hujan
jangan lupa pakai pengaman
----------------------------------------------------------
andri susanto <sephiamat@yahoo.com> wrote:
kita tetep dukung milan koq
kalo gak percaya nih baca slogan anak2 MI

andri susanto = ac milan atau tidak sama sekali (maksudnya sampe mati tetep milanisti)
premansudin sinaga = pokoke milan TITIK ( maksudnya milan TITIK pokoke)
emen sudiro = milan beriak tanda tak dalam (maksudnya milan diem aja tetep keren)
darmawangsa = tong kosong nyaring bunyinya (maksudnya inter cuma bisa treak2 doang)
dede gugun = big is beatifull (maksudnya koleksi piala milan dah banyak banget)

so neng kus gak usah kesel........santai aja lagi

andri susanto
old & young
Kustiyani Kustiyani <kustiyani@yahoo.co.id> wrote:
hai all.........
koq akhir2 ini komentarnya gak enak gitu sich seharusnya dukung milan dong biar jadi bagus and gak mandul kayak sekarang.........

andri susanto <sephiamat@yahoo.com> wrote: stop diskriminasi gender....................

.

---------------------------------
Never miss a thing. Make Yahoo your homepage.

[Non-text portions of this message have been removed]

2a.

Re: (OOT) Dream on Moratti...dream on !!!

Posted by: "andri susanto" sephiamat@yahoo.com   sephiamat

Thu Nov 15, 2007 5:51 pm (PST)

ibra........ lagi........ ibra....... lagi
ngak ada abis2 nya ngomongin keluarga ini
kemaren sarah
trus rahma
besok pasti si ayu
emang deh balon mereka bikin cowo pada ngiler
termasuk si moratmaritti

andri susanto
temennya premansudin sinaga

Darmawansyah <Darmawansyah@adidas.com> wrote:
dasar klub yang gak tau diuntung!!!!!!!!!!!
milan tuh udah baek banget sama elo!!
ibra lo rampas tapi milan masih tetep maapin lo....
suazo lo rebut tetep milan masih berbaik hati sama lo....
eh..sekarang Ballon d'Or mau lo ambil juga...
punya otak dong lo!!!!!!
juara champion aja baru sekali, ngarepin Ballon d'Or buat ibra....
apa sih yang bikin ibra jadi kandidat Ballon d'Or????
bawa inter juara UCL aje belon pernah, itu juga scudeto boleh
pengasih....
puiihhhh...tim kacangan kek gini mo juara UCL....

________________________________

From: milanisti-indonesia@yahoogroups.com
[mailto:milanisti-indonesia@yahoogroups.com] On Behalf Of Raman SJ
Sent: Thursday, November 15, 2007 19:09 PM
To: Milanisti Indonesia
Subject: [Milanisti Indonesia] (OOT) Dream on Moratti...dream on !!!

Moratti: Ibra Deserves Golden Ball, Not Kaka

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=481423
<http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=481423>

Inter President Massimo Moratti has labelled Zlatan Ibrahimovic as the
best striker in the world and says he deserves to win this year's Balon
d'Or.

The Swedish superstar has had a scintillating start to the season,
already scoring seven goals in Serie A and four in the Champions League.

Last year he was also instrumental in leading the Nerazzurri to their
first Scudetto on the pitch since 1989.
Despite this, AC Milan phenomenon Kaka is the odds-on favourite to win
next month's prestigious Ballon d'Or prize, something that Moratti
completely disagrees with.
"Who says it is too late for Zlatan? He is the best striker in the
world," the Nerazzurri chief told La Gazzetta dello Sport.
"Ibra deserves the prize more than anyone and he would be a good
choice."
Several Italian news sources last week reported that Kaka had won and
that Milan were already organising travel arrangements for him to pick
up his award.
The likes of Andrea Pirlo, Lionel Messi and Cristiano Ronaldo are likely
to fight out it out for second and third place at the December 2
ceremony.
=================================
Kesian deh loe Moratti...wakakakakakakak
Kalo ada mata2 nora jurig disini gue kesi tau aja yee...MIMPI AJA LOE
SONO !!!

Guys...comment plissss !!!

Raman
Pokoke Milan !!! Titik !!!

---------------------------------
Be a better sports nut! Let your teams follow you with Yahoo Mobile. Try
it now.

[Non-text portions of this message have been removed]

This e-mail (including any attachments) is confidential and may be legally privileged. If you are not an intended recipient or an authorized representative of an intended recipient, you are prohibited from using, copying or distributing the information in this e-mail or its attachments.
If you have received this e-mail in error, please notify the sender immediately by return e-mail and delete all copies of this message and any attachments.
Thank you.

[Non-text portions of this message have been removed]

---------------------------------
Get easy, one-click access to your favorites. Make Yahoo! your homepage.

[Non-text portions of this message have been removed]

2b.

Re: (OOT) Dream on Moratti...dream on !!!

Posted by: "Dedi.Dimyati@sunlife.com" Dedi.Dimyati@sunlife.com

Thu Nov 15, 2007 7:27 pm (PST)

Mimpi kale yee si Moratmarit...Selama si Ibra memakai kostum Inter gak
bakal dia di lirik menjadi nominator peraih Balon d'Or.
Sebenernya yang bego itu InterLoser-nya, tim terkutuk. Makanya jangan mau
deh pemain top pindah ke Interloser, yang ada juga nanti karirnya pada
tamat, maen bagus tapi gak di hargai sama dunia, bisa juara Seri A cuma
kalau ada Calciopoli....terkutuk banget deh.

* Mampus aja para interloser mania a.k.a interisti nista *

=========================================================================
Moratti: Ibra Deserves Golden Ball, Not Kaka

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=481423

Inter President Massimo Moratti has labelled Zlatan Ibrahimovic as the best
striker in the world and says he deserves to win this year’s Balon d’Or.


The Swedish superstar has had a scintillating start to the season, already
scoring seven goals in Serie A and four in the Champions League.
Last year he was also instrumental in leading the Nerazzurri to their first
Scudetto on the pitch since 1989.
Despite this, AC Milan phenomenon Kaka is the odds-on favourite to win next
month’s prestigious Ballon d’Or prize, something that Moratti completely
disagrees with.
“Who says it is too late for Zlatan? He is the best striker in the world,”
the Nerazzurri chief told La Gazzetta dello Sport.
“Ibra deserves the prize more than anyone and he would be a good choice.”
Several Italian news sources last week reported that Kaka had won and that
Milan were already organising travel arrangements for him to pick up his
award.
The likes of Andrea Pirlo, Lionel Messi and Cristiano Ronaldo are likely to
fight out it out for second and third place at the December 2 ceremony.
=================================
Kesian deh loe Moratti...wakakakakakakak
Kalo ada mata2 nora jurig disini gue kesi tau aja yee...MIMPI AJA LOE SONO
!!!

Guys...comment plissss !!!

Raman
Pokoke Milan !!! Titik !!!
3a.

Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

Posted by: "maryono -" mr_yon_milanisti@yahoo.com   mr_yon_milanisti

Thu Nov 15, 2007 6:31 pm (PST)

iy nee, gw aja rada gerah ma kaka, kayaknya ga betah di milan, ( rada sombong Y). MILAN identik dengan kekeluargaan. milan adlh tim yg mampu menciptakan suasana tentram untk betah maen dan dibutuhkan dedikasi tinggi buat klub.banyak kok yang ud sukses karena hal tsb ga usah pake contoh. Simak Nee pernyataan Christian Pannuci salah satu alumni the dream team. Kaka seharusnya ikut membangun moral persepakbolaan italia bukan malah mengecam.....ingat MILAN membutuhkan pemaen dengan dedikasi, karena kejayaan akan diperoleh dengan dedikasi.

__________________________________________________________
Get easy, one-click access to your favorites.
Make Yahoo! your homepage.
http://www.yahoo.com/r/hs

[Non-text portions of this message have been removed]

3b.

Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

Posted by: "DS_shadowfax@yahoo.com.sg" ds_shadowfax@yahoo.com.sg   ds_shadowfax

Thu Nov 15, 2007 6:50 pm (PST)

Kenapa mesti gerah?
Baca semua statement si Kaka' satu itu.
Kemaren di salah satu wawancara yg mana wawancaranya (bukan wawancanda, ini serius, wawancara!) itu gw baca di topskor (topskor kemaren, 15-11-2007, kl gak salah), aa' Kaka' bilang bahwa dia siap tandatangan seandainya Milan ingin extend (memperpanjang ... memperpanjaaaaa? apaan tuh?) kontrak dia yg skr sampai dengan 2011 itu. Nah lo ...
Artinya Kaka' siap sedia untuk jangka lama dengan Milan.

Skr tergantung loe, mo kasak-kusuk dengan berita-berita walaupun isi berita jelas isinya atau mo ikutin berita-berita sambil melakukan analisa?

Tenang bro all, Kaka masih di Milan, selama belum ada gambar Kaka berbaju klub lain, tenang. Boleh debat tapi menghujat karena berita nggak jelas, anda terlihat sebagai orang yg gampang diprovokasi. Ayooo, siapa tuh yg jadi provokator? :D

Delfiar

----- Original Message -----
From: maryono -
To: milanisti-indonesia@yahoogroups.com
Sent: Friday, November 16, 2007 9:31 AM
Subject: Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

iy nee, gw aja rada gerah ma kaka, kayaknya ga betah di milan, ( rada sombong Y). MILAN identik dengan kekeluargaan. milan adlh tim yg mampu menciptakan suasana tentram untk betah maen dan dibutuhkan dedikasi tinggi buat klub.banyak kok yang ud sukses karena hal tsb ga usah pake contoh. Simak Nee pernyataan Christian Pannuci salah satu alumni the dream team. Kaka seharusnya ikut membangun moral persepakbolaan italia bukan malah mengecam.....ingat MILAN membutuhkan pemaen dengan dedikasi, karena kejayaan akan diperoleh dengan dedikasi.

.


[Non-text portions of this message have been removed]

3c.

Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

Posted by: "Sir Dhaman Junior" dhaman@cni.co.id   dhaman_ok

Thu Nov 15, 2007 7:00 pm (PST)

Tolong ati2 klo baca statement pemain yang ada di media ,
biasanya statement yang biasa aja bisa jadi luar biasa oleh media ....
jadi tolong dibaca baik2....trus liat juga dari media mana ..

----- Original Message -----
From: maryono -
To: milanisti-indonesia@yahoogroups.com
Sent: Friday, November 16, 2007 9:31 AM
Subject: Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

iy nee, gw aja rada gerah ma kaka, kayaknya ga betah di milan, ( rada sombong Y). MILAN identik dengan kekeluargaan. milan adlh tim yg mampu menciptakan suasana tentram untk betah maen dan dibutuhkan dedikasi tinggi buat klub.banyak kok yang ud sukses karena hal tsb ga usah pake contoh. Simak Nee pernyataan Christian Pannuci salah satu alumni the dream team. Kaka seharusnya ikut membangun moral persepakbolaan italia bukan malah mengecam.....ingat MILAN membutuhkan pemaen dengan dedikasi, karena kejayaan akan diperoleh dengan dedikasi.

__________________________________________________________
Get easy, one-click access to your favorites.
Make Yahoo! your homepage.
http://www.yahoo.com/r/hs

[Non-text portions of this message have been removed]

!DSPAM:473d0637133553673859799!

[Non-text portions of this message have been removed]

3d.

Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

Posted by: "maryono -" mr_yon_milanisti@yahoo.com   mr_yon_milanisti

Thu Nov 15, 2007 7:18 pm (PST)

lha beritane ud ad di media massa hari ini ma lensor malam tadi, ......... klo bro ga percaya liat de pasti ad de...... yang pasti bukan dari media spanyol tu yang gencar nyari berita miring tentang kaka

----- Original Message ----
From: Sir Dhaman Junior <dhaman@cni.co.id>
To: milanisti-indonesia@yahoogroups.com
Sent: Friday, November 16, 2007 10:11:05 AM
Subject: Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

Tolong ati2 klo baca statement pemain yang ada di media ,
biasanya statement yang biasa aja bisa jadi luar biasa oleh media ....
jadi tolong dibaca baik2....trus liat juga dari media mana ..

----- Original Message -----
From: maryono -
To: milanisti-indonesia @yahoogroups. com
Sent: Friday, November 16, 2007 9:31 AM
Subject: Re: Bls: [Milanisti Indonesia] Trus Apa Kaka Mau Pergi...???

iy nee, gw aja rada gerah ma kaka, kayaknya ga betah di milan, ( rada sombong Y). MILAN identik dengan kekeluargaan. milan adlh tim yg mampu menciptakan suasana tentram untk betah maen dan dibutuhkan dedikasi tinggi buat klub.banyak kok yang ud sukses karena hal tsb ga usah pake contoh. Simak Nee pernyataan Christian Pannuci salah satu alumni the dream team. Kaka seharusnya ikut membangun moral persepakbolaan italia bukan malah mengecam.... .ingat MILAN membutuhkan pemaen dengan dedikasi, karena kejayaan akan diperoleh dengan dedikasi.

____________ _________ _________ _________ _________ _________ _
Get easy, one-click access to your favorites.
Make Yahoo! your homepage.
http://www.yahoo. com/r/hs

[Non-text portions of this message have been removed]

!DSPAM:473d06371335 53673859799!

[Non-text portions of this message have been removed]

__________________________________________________________
Be a better pen pal.
Text or chat with friends inside Yahoo! Mail. See how. http://overview.mail.yahoo.com/

[Non-text portions of this message have been removed]

4.

Wallpaper Forza Italia !!!!

Posted by: "Juniardi Putra" ardix4@yahoo.com

Thu Nov 15, 2007 6:47 pm (PST)

RM ~ Ya Salam.. hmmnnn.. belum ada yang ngepost pemain Milan berbaju Italia.. ya udah dech gw bagi2 sedikit kalo mao silakan via Japri.. wekekeke.. maklum nech wallpapers mah sekontainer.. mao bukti ????.. ini kontainer kloter 1..

http://i83.photobucket.com/albums/j289/rajamilan04/IsiGudangWallpaper.jpg

rata2 size gambar minimal 500 kb dan gede mpe 2 GB.. hohoho.. Kontainer pertama 5 GB lebih..

Back To The Topic:

@ Andrea Pirlo
http://i83.photobucket.com/albums/j289/rajamilan04/AndreaPirlo21.jpg

@ Gennaro Gattuso
http://i83.photobucket.com/albums/j289/rajamilan04/Rhino-03.png

@ Il Divino Codino (Legenda Italia)
http://i83.photobucket.com/albums/j289/rajamilan04/IlDivinoCodino.png

Bonus:

@ Gila Oh Gila
http://i83.photobucket.com/albums/j289/rajamilan04/GilardinoWall07.jpg

@ Ricardo Kaka (Brazil Dilawan :D~~~)
http://i83.photobucket.com/albums/j289/rajamilan04/Kakaku-100.jpg

Oya yang maren mao wallpaper skuadra Milan silakan japri ye.. sorry gw ga ingat abis mpe 10 orang.. xixixixixixixi.. Forza Milan !!!!

---------------------------------
Get easy, one-click access to your favorites. Make Yahoo! your homepage.

[Non-text portions of this message have been removed]

5.

Ivan Gattuso Nempel

Posted by: "Juniardi Putra" ardix4@yahoo.com

Thu Nov 15, 2007 7:02 pm (PST)

RM ~ Ya Salam.. ketinggalan.. hiks.. hiks..

http://i83.photobucket.com/albums/j289/rajamilan04/IvanGattuso.jpg

Ralat:

Rata2 File Gambar 500 kb mpe 2 MB bukan 2 GB <= bego mode on.. Forza Milan !!!!

---------------------------------
Get easy, one-click access to your favorites. Make Yahoo! your homepage.

[Non-text portions of this message have been removed]

6.

SI Morat Marit ngomongnya morat marit

Posted by: "Hudan Milanisti" hud4n@yahoo.com   hud4n

Thu Nov 15, 2007 7:22 pm (PST)

Moratti: Ibra beats Kaka
Thursday 15 November, 2007
Inter President Massimo Moratti believes that Zlatan
Ibrahimovic deserves to beat Kaka to the Ballon d'Or.

Kaka is the overwhelming favourite to clinch the
European Player of the Year award on December 2 with
rumours suggesting that the decision has already been
made.

However, Ibrahimovic has been in devastating form this
term and Moratti insists that the Swede's purple patch
hasn't come too late for him to grab the honour.

"Who says it is too late for Zlatan? He is the best
striker in the world," the Nerazzurri chief told La
Gazzetta dello Sport.

"Ibra deserves the prize more than anyone and he would
be a good choice."

The identity of the winner usually becomes public
knowledge around a fortnight before the ceremony when
France Football representatives contact the chosen
man.

Serie A has provided more winners than any other
European League with 17 compared to La Liga's 12, the
Bundesliga's nine and the Premier League's five.

7a.

[oot] kenapa benci inter..????

Posted by: "Rossoneri Siamo Noi" toel.maldini@gmail.com

Thu Nov 15, 2007 7:46 pm (PST)

sekedar pingin tau komen dr temen2 disini, sebenci apakah kalian kepada
inter, alasan apa saja sehingga kalian begitu membenci inter..??? klo gw
denger nama inter aje perut dah mual pingin muntah...hueekzz..
ayoo..silahkan dishare disini....

inter PERDENTI....

On 11/16/07, Dedi.Dimyati@sunlife.com <Dedi.Dimyati@sunlife.com> wrote:
>
> Mimpi kale yee si Moratmarit...Selama si Ibra memakai kostum Inter gak
> bakal dia di lirik menjadi nominator peraih Balon d'Or.
> Sebenernya yang bego itu InterLoser-nya, tim terkutuk. Makanya jangan mau
> deh pemain top pindah ke Interloser, yang ada juga nanti karirnya pada
> tamat, maen bagus tapi gak di hargai sama dunia, bisa juara Seri A cuma
> kalau ada Calciopoli....terkutuk banget deh.
>
> * Mampus aja para interloser mania a.k.a interisti nista *
> .
>
>
>

--
Paolo Maldini e' il Prototipo del Giocatore Completo, Paolo Maldini e'
Semplicemente il Miglior Difensore del Mondo

[Non-text portions of this message have been removed]

7b.

Re: [oot] kenapa benci inter..????

Posted by: "darma setiawan" green_sabath@yahoo.com   green_sabath

Thu Nov 15, 2007 8:08 pm (PST)

iya nihh...
kayaknya bung dedi benci amat sama inter..
sampai signaturenya vulgar gituuu hehehe...

Klo gw sih gak benci2 amat sama Inter..
dan gw juga ngeliat Inter bukan tim yg jelek2 amat..
karena pada dasarnya menurut gw semua tim punya kelebihan dan kekurangan masing2..
justru gw malah kasihan sama inter..
udah prestasinya jarang2,, klubnya gak harmonis..
kasiaannnn dehhh... hehehe

tapi mereka lagi sombong2nya nih skrg...
mentang2 lagi ada di puncak..
agak gerah juga nih ngeliatnya...
inii nih yg gak bole dibiariinnnn...
di super derby nanti mereka harus dikalahinnnn...
kalo perlu dibanthayyyy 6-0 lagi kaya dulu wakakakakakak........

Emen Sudiro
-gak sabar pengen nobar derbi lawan inter-
Rossoneri Siamo Noi <toel.maldini@gmail.com> wrote:
sekedar pingin tau komen dr temen2 disini, sebenci apakah kalian kepada
inter, alasan apa saja sehingga kalian begitu membenci inter..??? klo gw
denger nama inter aje perut dah mual pingin muntah...hueekzz..
ayoo..silahkan dishare disini....

inter PERDENTI....

On 11/16/07, Dedi.Dimyati@sunlife.com <Dedi.Dimyati@sunlife.com> wrote:
>
> Mimpi kale yee si Moratmarit...Selama si Ibra memakai kostum Inter gak
> bakal dia di lirik menjadi nominator peraih Balon d'Or.
> Sebenernya yang bego itu InterLoser-nya, tim terkutuk. Makanya jangan mau
> deh pemain top pindah ke Interloser, yang ada juga nanti karirnya pada
> tamat, maen bagus tapi gak di hargai sama dunia, bisa juara Seri A cuma
> kalau ada Calciopoli....terkutuk banget deh.
>
> * Mampus aja para interloser mania a.k.a interisti nista *
> .
>
>
>

--

---------------------------------
Be a better sports nut! Let your teams follow you with Yahoo Mobile. Try it now.

[Non-text portions of this message have been removed]

7c.

[oot] kenapa benci inter..????

Posted by: "Bhakti Wedhanta" beck_wedha7@yahoo.co.id   beck_wedha7

Thu Nov 15, 2007 8:10 pm (PST)

Anti Zurik karna klub satu ini terlalu belaguk..guk..guk...mulai dari pemaen, pelatih, staf, pemilik sekalipun semuanya belaguk!!
scudetto aja dikasi...
gt mimpi mo juara UCL...aduhhh, cape d

klo gw dgr kata Inter, lgsg pengen bera*, pengen munta*,...uweeekkk
sampe2 klo adek gw si "plet" lg on pun, dgr segala hal yg berhub dgn Zurik lgsg loyo, letoy!!
hahahahahahah.....

Tuh kan, bener...langsung letoy...aduhhhh....

*NB : Kepada para penyusup dimilis ini yg notabene pendukung si Zurik, sadarlahhh kalian...Zurik tidak ada apa2nya...Klub kacangan, klub dgn segala kekurangan, klub yg sering mematikan karier pemaen!!!

salam jaritengah utk Zurik mania,

Bhakti Sumanto
Young & sexy

________________________________________________________
Bergabunglah dengan orang-orang yang berwawasan, di di bidang Anda! Kunjungi Yahoo! Answers saat ini juga di http://id.answers.yahoo.com/

[Non-text portions of this message have been removed]

7d.

Re: [oot] kenapa benci inter..????

Posted by: "devilito™" ildho.sharon@gmail.com   ildho.sharon

Thu Nov 15, 2007 8:18 pm (PST)

On Nov 16, 2007 10:46 AM, Rossoneri Siamo Noi <toel.maldini@gmail.com>
wrote:

> sekedar pingin tau komen dr temen2 disini, sebenci apakah kalian kepada
> inter, alasan apa saja sehingga kalian begitu membenci inter..??? klo gw
> denger nama inter aje perut dah mual pingin muntah...hueekzz..
> ayoo..silahkan dishare disini....
>
> inter PERDENTI....
> >
>
> .
>
>
>

Hmm..
- Gara2 mereka namanya INTER
- Gara2 julukannya NERAZURIK
- Gara2 tertanggaan ama Melon
- Gara2 nuker San Siro jadi Giuseppe Meazza.. padahal kan dia pernah maen di
Milan jg.. :D
- Gara2 ngaduin Milan ke FIGC.. ngehe !!
dan yang paling parah....
- Gara2 mecahin gelas bir gw waktu nonton derby Milano.. brengSEX !!!

~devilito~
soccer is just like sex, we're talking about it and it has no end

[Non-text portions of this message have been removed]

7e.

Re: [oot] kenapa benci inter..????

Posted by: "Juniardi Putra" ardix4@yahoo.com

Thu Nov 15, 2007 8:23 pm (PST)

RM ~ Inter ????.. hmmnnnn.. Inter ????.. hmmnnn.. Tanya Ken.. Apa ????.. Inter Mao Seperti Milan ????.. Apa Kata Dunia ????.. Forza Milan !!!!

****Nyelam.Com****

NB: Buat yang pengen walls disambung ntar ye :D~~~.. resize dulu gambar..

Kaka Oh Kaka..
Kaka O MeravigliaO.. Bravo Kaka !!!!

---------------------------------
Never miss a thing. Make Yahoo your homepage.

[Non-text portions of this message have been removed]

7f.

Re: [oot] kenapa benci inter..????

Posted by: "Dedi.Dimyati@sunlife.com" Dedi.Dimyati@sunlife.com

Thu Nov 15, 2007 8:28 pm (PST)

Setelah gw pilih Milan sebagai tim pujaan gw ( 20 th yang lalu ) secara
otomatis saat itu juga gw benci sama yang namanya interloser.
Jangan sampe deh anak cucu gw milih InterLoser jadi tim pujaannya..

InterLoser...mampus aja luh!!!

=====================================================
sekedar pingin tau komen dr temen2 disini, sebenci apakah kalian kepada
inter, alasan apa saja sehingga kalian begitu membenci inter..??? klo gw
denger nama inter aje perut dah mual pingin muntah...hueekzz..
ayoo..silahkan dishare disini....

inter PERDENTI....

7g.

Re: [oot] kenapa benci inter..????

Posted by: "rosmita arifianty" arifianty@yahoo.com   arifianty

Thu Nov 15, 2007 8:36 pm (PST)

sbenere si aku ga benci ma inter...cuma eneg aja liat
tingkah polah mereka yg sok ok...
palagi stelah brasil mndapatkn scudetto limpahan...
seolah2 mereka bilang kalo merek klub terbaik
ddunia...huhuhuhu....bener2 mnyebalkn...
tapi...fakta dn sejarah brbicara...

--- Juniardi Putra <ardix4@yahoo.com> wrote:

> RM ~ Inter ????.. hmmnnnn.. Inter ????.. hmmnnn..
> Tanya Ken.. Apa ????.. Inter Mao Seperti Milan
> ????.. Apa Kata Dunia ????.. Forza Milan !!!!
>
> ****Nyelam.Com****
>
> NB: Buat yang pengen walls disambung ntar ye :D~~~..
> resize dulu gambar..
>
> Kaka Oh Kaka..
> Kaka O MeravigliaO.. Bravo Kaka !!!!
>

__________________________________________________________
Be a better sports nut! Let your teams follow you
with Yahoo Mobile. Try it now. http://mobile.yahoo.com/sports;_ylt=At9_qDKvtAbMuh1G1SQtBI7ntAcJ

8a.

Toel, tifosi MILAN mana neh yang dicekal?

Posted by: "indraG" m1lan3sta@yahoo.com   m1lan3sta

Thu Nov 15, 2007 7:50 pm (PST)

Toel, tifosi MILAN mana neh yang dicekal?
BRN ya?

koq si intercurut dan jupekuyak gak ada yang dicekal?
apa tifosi mereka cemen2 smua?

FORZA MILAN!!!

=======
dari channel4.com
Fan ban for 15
Thursday 15 November, 2007

Fans of 15 clubs won't be allowed to travel to their next away games
as a result of last weekend's events.

The measure is part of an effort to clamp down on violent clashes in
Italy's stadiums after the explosive reaction to the shooting of
Gabriele Sandri.

It has not yet been confirmed that the season will restart on the
weekend of November 24, but whispers suggest that it is highly likely.

The six Serie A teams who will travel without fans are: Atalanta,
Catania, Milan, Roma, Sampdoria and Torino.

Supporters of Sere B sides Bari and Cesena are also forbidden from
attending their fixtures, as are Serie C outfits Potenza, Reggiana,
Taranto, Ternana and Verona.

The other two sides to be ruled against are amateurs Gragnano and
Turris from Serie D/H and D/I respectively.

There is no decision on Napoli yet. Neapolitan fans have been exiled
from several games this term, including last weekend's Derby del Sud
against Palermo, but the ban may be lifted.

8b.

Re: Toel, tifosi MILAN mana neh yang dicekal?

Posted by: "Rossoneri Siamo Noi" toel.maldini@gmail.com

Thu Nov 15, 2007 8:02 pm (PST)

gak ada statement resmi dr curva sud aka. BRN, GU, ALTTERNATIVA, COMMANDOS,
tp kayaknya yg dicekal perseorangan nih ..bentar gw konfirm ama yg
bersangkutan....

ultras liberi
teppismo militante
no calcio moderno..
A.C.A.B...!!!!!!!!!!

On 11/16/07, indraG <m1lan3sta@yahoo.com> wrote:
>
> Toel, tifosi MILAN mana neh yang dicekal?
> BRN ya?
>
> koq si intercurut dan jupekuyak gak ada yang dicekal?
> apa tifosi mereka cemen2 smua?
>
> FORZA MILAN!!!
>
> =======
> dari channel4.com
> Fan ban for 15
> Thursday 15 November, 2007
>
> Fans of 15 clubs won't be allowed to travel to their next away games
> as a result of last weekend's events.
>
> The measure is part of an effort to clamp down on violent clashes in
> Italy's stadiums after the explosive reaction to the shooting of
> Gabriele Sandri.
>
> It has not yet been confirmed that the season will restart on the
> weekend of November 24, but whispers suggest that it is highly likely.
>
> The six Serie A teams who will travel without fans are: Atalanta,
> Catania, Milan, Roma, Sampdoria and Torino.
>
> Supporters of Sere B sides Bari and Cesena are also forbidden from
> attending their fixtures, as are Serie C outfits Potenza, Reggiana,
> Taranto, Ternana and Verona.
>
> The other two sides to be ruled against are amateurs Gragnano and
> Turris from Serie D/H and D/I respectively.
>
> There is no decision on Napoli yet. Neapolitan fans have been exiled
> from several games this term, including last weekend's Derby del Sud
> against Palermo, but the ban may be lifted.
>
> .
>
>
>

--
Paolo Maldini e' il Prototipo del Giocatore Completo, Paolo Maldini e'
Semplicemente il Miglior Difensore del Mondo

[Non-text portions of this message have been removed]

9a.

Bls: [Milanisti Indonesia] hi all

Posted by: "Arif Setiarjo" s3nang_hati@yahoo.com   s3nang_hati

Thu Nov 15, 2007 8:04 pm (PST)

Hai, asri... gimana kabarnya? apa kabar dunia tetep
aski kan?, wah selamt brgabung ya di laskar rossoneri,
jangan sungkan2, ga usah malu2, kita akan selalu ada
koq buat kamu. Kamu suka pirlo juga ya... sama dong
booo... ya udah deh, pokoknya inget pesen kakak, ga
boleh malu2 ya di forum ini tapi juga jangan malu2in
dong, yuuukkk... dadahpapay....

On 11/15/07, asri <missjutekbanget@ yahoo.com> wrote:
>
> halo all gue pecinta milan... salam kenal yaa... ^^
>
> dah lama sih join........
>
> Pemain favorite: PIRLOOOOOOOOOOO
>
> hehehhehe... ......
> .
>
>
>

--
Paolo Maldini e' il Prototipo del Giocatore Completo,
Paolo Maldini e'
Semplicemente il Miglior Difensore del Mondo

[Non-text portions of this message have been removed]

Send instant messages to your online friends http://uk.messenger.yahoo.com

Recent Activity
Visit Your Group
Health Zone

Look your best!

Groups to help you

look & feel great.

Yahoo! Finance

It's Now Personal

Guides, news,

advice & more.

Summer Shape-up

on Yahoo! Groups

Trade weight loss

and swimsuit tips.

Need to Reply?

Click one of the "Reply" links to respond to a specific message in the Daily Digest.

Create New Topic | Visit Your Group on the Web
Forza Milanisti Indonesia !!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home